Co se chystá v květnu

29.04.2010 17:08

Plán na květen už je také dost nabitý.

V sobotu 8. května v rámci hrnčířských trhů proběhne na náměstí v Berouně křest druhého vydání knihy Kouzelný meč Abaddon. Akce proběhne ve "staré lékárně", tedy ve vstupní hale Muzea Českého krasu od 11. hod. dopoledne. Křtít bude herec Tomáš Hanák a také bude, společně se mnou a Kameelem Machartem číst úryvky z knihy. Pro děti je připravena kreslířská soutěž. Kdo namaluje nejhezčí obrázek na téma ze čtených úryvků, získá knížku a další pěkné ceny. Kniha se samozřejmě bude také na místě prodávat a autoři ji rádi podepíší :-)

Ve dnech 13. až 16. května se budu pohybovat na výstavišti v pražské Stromovce na Knižním veletrhu.

Ve středu 26. května je plánována beseda v Městské knihovně v Berouně. Spolu s fotografkou Marií Holečkovou budeme hovořit o tajemství, záhadách a strašidlech hradů na Berounsku.

Ve čtvrtek 20. května v 18. hod. bude v místnosti kulturního domu v mém rodném městě Žebráku beseda o mé tvorbě a všech zajímavostech ze zákulisí spisovatelské kuchyně. Hlavním tématem bude můj nový historický román "Kacířská královna", který právě vychází, a jehož děj se často odehrává na hradech Žebráku a Točníku a v městečku Žebráku. Jistě přijde řeč i na záhady a tajemství.

Ve čtvrtek 27. května budu mít v podvečer přednášku na srazu záhadologů a esoteriků v Chotěboři. Budu hovořit na téma "Utajené dějiny Čech".

Na přelomu května a června mi vyjdou další dvě knihy. V nakladatelství Regie, v cyklu Tajemné stezky, to bude knížka KŘIVOKLÁTSKÝM KRÁLOVSKÝM HVOZDEM. V nakladatelství Alpress to bude pokračování "Pasti na královnu", historický román KACÍŘSKÁ KRÁLOVNA.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode