Další plánovaná setkání se čtenáři

09.04.2010 20:47

Ve středu 21. dubna se v Berouně v Muzeu českého krasu koná od 18. hod. další s cyklu besed "Setkání s autory, které máme rádi". Doufám, že berounští mě budou mít rádi a přijdou. Tentokrát je ovšem hlavní osobou výtvarník, majitel vydavatelské a reklamní firmy Kameel Machart, s nímž se již léta přátelím a spolupracuji (mimo jiné vydal mou fantasy-pohádkovou knížku "Kouzelný meč Abaddon" s krásnými ilustracemi a právě nyní chystá její druhé vydání). Promítne své obrázky na téma berounských pověstí a klípků. A mě pozval jako svého speciálního hosta, který má k tématu také co říct. Mohl by to tedy být zábavný večer.

Ve středu 28. dubna se koná (téměř předčarodějnický) 14. ročník Zeyerových Vodňan. Sejdeme se s kolegy spisovateli, zejména vodňanským domorodcem Janem Bauerem v Městské knihovně ve Vodňanech. Dopoledne proběhnou besedy na místních školách, odpoledne nám pořadatelé slíbili ukázat zubaté krokodýly na farmě v Protivíně. Pokud nebudeme za naše díla předhození krokodýlům, (jak se dělo ve starém Římě, když házeli křesťany lvům), budeme od 17,30 besedovat v knihovně se čtenáři, číst ukázky ze svých děl a někdo z nás dostane cenu, zvanou Zeyerův hrnek.

V sobotu 8. května mě čeká v Berouně v rámci slavných hrnčířských trhů křest nového vydání pohádkové fantasy "Kouzelný meč Abaddon".

Od 13. do 16. května se budu vyskytovat na pražském výstavišti na Knižním veletrhu.

Ve čtvrtek 20. května jsem pozván na besedu se čtenáři do svého rodného městečka Žebráku, kde budu besedovat se čtenáři v Kulturním domě od 18. hodin.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode