Moji milí čtenáři...

19.12.2017 15:32

Přeji Vám krásné Vánoce, stranou od hluku a dotěrného blikání barevných světel, v pohodě nostalgického zasnění, v zastaveném okamžiku dětského těšení na zázrak! A snad i nad společně sdílenými příběhy... Ať se Vám v příštím roce daří, ať jste zdraví a v dobrém rozmaru.

 Na co se můžeme společně těšit? Na nový životopisný román, tentokrát o Janu Nerudovi, jenž volně, ale v podobném stylu navazuje na předchozí zpověď K. J. Erbena VŘETENO OSUDU. Bude se jmenovat příznačně - SRDCE V KLECI. Část vánoční kapitoly si už teď můžete přečít v rubrice "Ukázky z knih".

 Také s J. O. P. studiem a CS filmem chystáme nové díly MAGAZÍNŮ ZÁHAD, kde představíme další tajemná místa a pozoruhodné osobnosti. A na jaře také chystám premiéru svého prvního hraného filmu NÁVRAT, který jsem režíroval podle svého scénáře. Jde o půlhodinový psychologický horor pro dvě osoby a kompars. Hlavní role skvěle sehráli Nikol Fischerová a Čestmír Řanda ml. Trailer bude ke shlédnutí v rubrice "Film a video".

 S Josefem Pepsonem Snětivým pracujeme na druhé části utajených pražských hradů, v nakladatelství Regia chystám druhý díl knihy o Táboře, kde se zaměřím na širší okolí města. 

 A mám ještě hodně dalších plánů... Takže se můžeme společně těšit :-)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode