Plán mých literárních večerů na Waldesce!

13.10.2021 11:12
Vážení přátelé,
po výpadku kvůli covidu opět začínám uvádět své pravidelné měsíční pořady NA KÁVĚ S OTOMAREM DVOŘÁKEM. Setkání s literaturou, hudbou, výtvarným uměním, či historií... Zvu si hosty, kteří mě zaujali svou tvorbou či svými myšlenkami, své přátele a kamarády.
 Akce se konají většinou ve středu ve Vršovickém literárním centru Waldes (bývalé Waldesovo muzeum spínadel) Je to v prvním patře secesní budovy na rohu Čechova náměstí, nad Vršovickým knihkupectvím. Začíná se vždy v 18:30 hod.
 A jaký je nejbližší program?
 

20. října 2021 - Temné labyrinty - jako host spisovatel Pavel Renčín, autor městské fantasy a hororů

 
10. listopadu - Rytíři a rváči - jako host spisovatel František Niedl, autor historických románů a detektivek
 
24. listopadu - Převážně nevážně z české historie -,křest nové knihy z nakl. Česká Citadela, na níž jsem spolupracoval s představitelem nejmladší generace Kristiánem Mensou (známým též jako excentrický tanečník Mr. Kriss) jenž ji doplnil kreslenými vtipy a bude hlavním hostem večera.

 30. března v 18:30 ve Vršovickém literárním centru Waldes se koná další z pravidelných měsíčních pořadů Na kávě s Otomarem Dvořákem. Tentokrát bude mým hostem pozoruhodný spisovatel a historický badatel PETR STANČÍK, nositel mnoha literárních cen (např. Magnesia litera), který už několik let ohromuje čtenáře svojí nespoutanou fantazií a bizarními nápady. Je však i záhadologem a velmi seriózně se věnuje výzkumu zaniklé kaple Božího těla a krve na pražském Karlově náměstí. 

20. dubna v 18:30 nás čeká další káva na Waldesce, tedy v literárním centru nad knihkupectvím na Čechově náměstí v Praze Vršovicích. Tentokrát si na své přijdou milovníci záhad, UFO, tajemných míst a neobvyklých jevů. Mým hostem bude Vladimír Šiška, dlouholetý vedoucí Projektu Záře, jenž právě vydává dvě velmi zajímavé knihy.

 
V ceně vstupenky je káva nebo sklenka vína! Možnost zakoupení knih zúčastněných hostů.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode